1. Achmed Paşa @AchmedBey Dükkan açtım battı. 5 aydır işsizim. İktisat mezunuyum. İş fılan da aramıyorum. Emeği geçen herkesin anasını sikiyim.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımın sahibi, bir "Achmed Paşa" adlı kişi görünüyor. Profil resminde Osmanlı dönemine ait bir kıyafet giyen bir figür var.
Paylaşım, işsiz olduğunu ve ekonomik durumunun kötü olduğunu dile getiriyor. "Dükkan açtım battı" diyerek dükkanının başarısız olduğunu belirtiyor. Sonrasında "5 aydır işsizim" diyerek iş arayışının başarısız olduğunu vurguluyor. "İktisat mezunuyum" ifadesiyle, mezun olmasına rağmen iş bulamadığını ortaya koyuyor. Daha sonra "İş filan da aramıyorum" ifadesiyle, artık iş aramayı bırakmayı düşündüğünü veya umudunu yitirdiğini ima ediyor. Son cümle ise, oldukça kaba ve olumsuz bir ifadeyle, iş arayışında yardımcı olan herkese hakaret ediyor.
Bu paylaşımda yapılan espri, kişinin yaşadığı işsizlik ve ekonomik sıkıntı karşısında duyduğu öfke ve hayal kırıklığına dayanıyor. Ancak kullanılan dil, oldukça kaba ve uygunsuz.