ROMABET tunasız hilmi @tunasizhilmi lise 2 süperdi.. dert yok tasa yok, ergensin, TM seçmişsin fizik kimya yok, edebiyatçı gelsin şiir okusun gitsin. müthişti lise 2
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, sosyal medya platformu (Twitter gibi) üzerinde paylaşılan bir tweet görülüyor. Tweet sahibi, "tunasız hilmi" kullanıcı adlı birisi. Tweet'te lise 2'nin nasıl harika olduğu, dert, tasa ve zorunlu derslerin olmadığı, öğrencinin özgür olduğu bir dönem olarak anlatılıyor. "TM seçmişsin fizik kimya yok, edebiyatçı gelsin şiir okusun gitsin." kısmı, bu dönemde zorunlu derslerin (fizik, kimya) önemsiz olduğunu ve edebiyatın öne çıktığını ifade ediyor. Sonuç olarak, lise 2'nin çok iyi geçtiği vurgulanıyor.
Tweet'in esprili yanı, lise 2'deki rahatlık ve öğrenci hayatının güzelliklerini vurgulaması ve gençlerin okul sıralarına karşı duyduğu hafif eleştirisel tutumu yansıtmasıdır. Özünde, biraz ironik ve hafif mizahi bir şekilde lise 2 deneyimini özetleyen bir paylaşım.