hıncal uluç 25 dakika boyunca aynı tezahürata maruz kalmasını anlatıyor - lay lay lay saldır galatasaray
Videoda söylenenler
Bir de senin tavsiyen tutup yeni marş yapmışlar. O daha uyutucu. İnanamıyorum. Daha uyutucu. Dün şu maç başladı. 25 dakika saat tuttum. 25 dakika durmaksızın tezahürat şu. Lay lay lay lay saldır Galatasaray. Lay lay lay lay saldır Galatasaray. Uyuyacağız. Uyuyacağız. Ben 25 dakika durdum dedim. Yeter. Düzel söylüyor. Döte detone. Döteye. İnsan içinde hiç saldırmak falan gelmiyor. Şuraya bir kıvrıl.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, gözlüklü, gri saçlı ve beyaz çizgili bir gömlek giymiş orta yaşlı bir adam görülüyor. Adam, sağ elinin işaret parmağını yan tarafa doğru uzatarak birine bir şey anlatıyor veya bir noktayı vurguluyor gibi görünüyor. Yüz ifadesi hafifçe gülümseyen ve bir şeyi açıklayan bir ifadeye sahip.
**Şakanın Açıklaması:**
Bu görsel genellikle internette "bir şeyi çok biliyormuş gibi yapan" veya "kendinden emin bir şekilde yanlış bir şey anlatan" kişileri eleştirmek için kullanılan bir "meme" (internet şakası) olarak kullanılır.
Şakanın temel noktası şudur:
Adamın el hareketi ve yüz ifadesi, sanki çok önemli, derin veya çok doğru bir bilgi veriyormuş gibi bir hava yaratıyor. Ancak bu görsel genellikle, aslında hiçbir şey bilmediği halde çok ciddi bir şekilde konuşan, sürekli "bak şimdi şöyle..." diye başlayan veya sürekli bir konuyu abartan kişilerle dalga geçmek için kullanılır. Yani şaka, kişinin **kendine aşırı güveni ile aslında söylediği şeyin önemsizliği veya yanlışlığı arasındaki tezatlıktır.**