İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 2 ay önce

ümit özat bazen diyorum orda keşke ölseydim videolarsivi

Videoda söylenenler

Bütün Türkiye'nin gerçekten de ben dün gibi hatırlıyorum y üreği ağzına geliyor. O görüntüleri seyretmeye gerek yok ama çok güzel bir videom uz var. Bazen diyorum orada keşke ölseydim. Neden böyle bir hisse kapılıyorsunuz? Çünkü o bir kırılma anıydı. Ne bileyim öyle hep öyle düşünüyorum. Yani Allah'ın gücüne etmesin Rabbim bir yaşama şansı verdi. En azından bu olaydan sonra aileme yaşattığım sıkıntıları yaşatmaz olabilirdim. Ne tür sıkıntılar? Genelde. Yani onlar ne demek istediğimi anladılar. Keşke o gün ölseydim. Öyle deme, böyle deme kapta.

Videodaki yazılar

Bütün Türkiye'nin yüreği ağzına geliyor. O görüntüleri seyretmeye gerek yok ama keşke ölseydin. Keşke sahada fengalastığım gün ölseydin

Kapak görseli açıklaması

Bu görselde, gazeteci Cüneyt Özdemir (solda) ve popüler YouTuber ve komedyen Orkun Işıtmak'ın (sağda) yüzlerinin birleştiği bir "face-swap" (yüz değişimi) veya yapay zeka montajı yer alıyor. Sağdaki kişinin vücudu Orkun Işıtmak'a aitken, yüzü Cüneyt Özdemir'e benziyor; soldaki kişinin yüzü ise Orkun Işıtmak'ın hatlarını andırıyor. Bu durum iki ünlü ismin yüzlerinin birbirine ne kadar benzediği ya da karıştırılabileceği üzerine yapılmış mizahi bir internet şakasını (meme) temsil ediyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir televizyon programında iki kişi konuşmaktadır. Sağdaki kişi, yaşadığı bir olaydan sonra ailesine yaşattığı sıkıntıları düşünerek 'keşke o gün ölseydim' dediğini ifade etmektedir.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans