EMRE LAYF @emrelayf Rüyamda 2020 nin devamını gördüm kıyamet kopuyordu mahşerde Hz. Ali yi gördüm ne diye hitap edeceğimi bulamadım Ali bey dedim
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, bir Twitter kullanıcısının (Emre Layf) bir tweet'i yer alıyor. Tweet şu şekilde: "Rüyamda 2020'nin devamını gördüm, kıyamet kopuyordu, mahşerde Hz. Ali'yi gördüm, ne diye hitap edeceğimi bilemedim, 'Ali bey' dedim."
**Şakanın açıklaması:**
Şaka, 2020'nin zorluklarla dolu bir yıl olması ve olumsuz olayların devam etmesi beklentisi üzerine kurulu. Kullanıcı, rüyasında kıyamet senaryosunu görüyor. Mahşerde Hz. Ali ile karşılaşınca nasıl hitap edeceğini (örneğin, "Ya Ali!", "Efendim Ali!") bilemiyor ve "Ali bey" şeklinde gündelik bir hitap tarzı kullanıyor. Bu durum, kıyamet gibi çok ciddi bir ortamda bile günlük hayattaki samimiyetin ve sıradanlığın devam etmesiyle ilgili bir ironi yaratıyor. Hz. Ali gibi dini bir figüre "bey" diye hitap etmek, bu durumun komik tarafını oluşturuyor.