Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videodaki yazılar
My wife getting home after I used furniture glue to glue all the furniture to the ceiling
(It wasn't strong enough)
PM 12:11:14
PM 12:11:17
PM 12:11:19
PM 12:11:22
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, bir kadının (muhtemelen eşin) şaşkın ve hafifçe endişeli bir ifadeyle bir odaya girdiğini görüyoruz. Arka planda bir mutfak ve bir oturma alanı bulunuyor.
Espri şudur:
Görselin üzerindeki metinde, adamın evdeki tüm mobilyaları mobilya tutkalı kullanarak tavana yapıştırdığı yazıyor. Ancak adam, "Yeterince güçlü değildi" diyerek mobilyaların tavandan düştüğünü veya sarkmaya başladığını itiraf ediyor.
Espri, adamın yaptığı bu saçma ve absürt hareketin (mobilyaları tavana yapıştırmak) eşi eve geldiğinde yaratacağı şaşkınlık ve kaos üzerinedir. Kadının yüz ifadesi, bu tuhaf durumu gördüğündeki şaşkınlığını ve "Ben ne izliyorum?" duygusunu temsil ediyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir kadının eve girdiğini ve ardından bir mobilyanın tavandan yere düştüğünü görüyoruz. Esprinin kaynağı, videonun başlığında anlatıldığı üzere, bir kişinin tüm mobilyaları tavana yapıştırmaya çalışması ancak yapıştırıcının yeterli gelmemesidir.