paraboldeniz @paraboldeniz O kadar çok yere başvurdum ki önümüzdeki hafta -maliyeci -kuafor -garson -satis elemanı - formen - kaportacı -motokurye - kasiyer Her ne sikimse hepsi olabilirir
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta, "paraboldeniz" kullanıcı adıyla bir Twitter kullanıcısının paylaşımı yer alıyor. Kullanıcı, çeşitli iş başvuruları yaptığını ve önümüzdeki hafta içinde şunlardan biri olabileceğini ifade ediyor:
* Mali Müşavir
* Kuaför
* Garson
* Satış Elemanı
* Formen
* Kaportacı
* Motorlu Kurye
* Kasiyer
Yazının sonunda ise "Her ne sikimse hepsi olabilirir" şeklinde bir ifade kullanarak umutsuzluğunu ve herhangi bir işe razı olduğunu belirtiyor.
**Şaka:** Şaka, kullanıcının iş bulma umuduyla yaptığı çeşitli başvuruların geniş yelpazesinden ve sonunda herhangi bir işe razı olmasından kaynaklanıyor. Bu durum, iş arayan birçok kişinin yaşadığı çaresizliği ve her türlü işi yapmaya razı olma durumunu mizahi bir dille ifade ediyor.