İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 3 ay önce

rte van mitinginde detone oluyor videolarsivi

Videoda söylenenler

Başkanlığı sür. Diyanet İşleri Başkanlığımız işaret-ül-icaz serini sıy etti Yeni Türkiye'de bunlar Türkiye'de. Geçtik. Aşkına soruyorum.

Videodaki yazılar

TRT HABER CANLI BASBAKAN VAN'DA ERDOĞAN: EĞER BUGÜN TELEVİZYONLAR 24 SAAT YAYIN YAPIYORSA TRT SES VARSA BUZDOLABIDA GEÇERİ 14:10 FENER 27.70 -0.13 FENS 0.32 0.00 FFKR 5.00 0.00 FINBEN 2.65 0.37 FLAP 1.11 0.00 FMZP 12.00 0.00 FNSYO 0.94 4.05

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir kürsüde elinde bir kitap tutarak konuşma yaptığı görülüyor. Sahne arkasında AKP'nin sembolü olan ampul amblemleri bulunuyor ve sol üst köşede "TRT HABER CANLI" ibaresi yer alıyor. Ekranın altındaki kırmızı şeritte şu ifadeler okunuyor: "BAŞBAKAN VAN'DA ERDOĞAN: EĞER BUGÜN TELEVİZYONLAR 24 SAAT YAYIN YAPIYORSA TRT ŞEŞ VARSA BUNU GETİREN BİZİZ" Espri: Fotoğraftaki mizah unsuru, Erdoğan'ın elinde tuttuğu kitabın boyutunun ve renginin standart bir "Nutuk" kitabına benzemesidir. Siyasette rakip liderlerin mitinglerde birbirlerine Kur'an-ı Kerim, anayasa veya Nutuk sallaması siyasi bir gelenek olduğundan, elindeki kitabın ne olduğu sosyal medyada sıkça mizah konusu yapılır. Ayrıca konuşmanın hemen arkasından gelen "TRT Şeş" vurgusu (Kürtçe yayın yapan TRT 6), miting atmosferiyle tezat oluşturduğu için hiciv konusu haline gelmiştir.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir haber spikeri, elinde tuttuğu bir kitabı göstererek bir konuşma yapmaktadır. Paylaşım başlığına göre videonun komikliği, spikerin konuşurken kelimelerin birbirine karışması veya detone olması üzerine kuruludur.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans