İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 14 gün önce

kontravolta fevzi kolpaçino ekrem abi kim kimi koparıyor

Videoda söylenenler

Hayırdır kardeş seninle sıkıntın var. Yok abi valla bir sıkıntım falan yok. Ne olur oralara girme abi. Hiçbir sıkıntım yok kimse de beni koparmıyor abi. Kim kimi koparıyor? Kendi kayınanını! Sen bize içtik abi abi! Sen bize fiyat tutun! Evgen abi!

Videodaki yazılar

Tv karşısında içimiz geçmiş

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, yaşlı bir adamın daha genç bir adamın omuzlarına ellerini koyarak ona destek verdiği veya onu teselli ettiği duygusal bir an görülüyor. Genç adamın yüzünde hüzünlü veya düşünceli bir ifade var. **Espri ve Bağlam:** Fotoğrafın altındaki **"Tv karşısında içimiz geçmiş"** ibaresi, aslında bir durumun dramatik karşılığını komik bir şekilde vurguluyor. **Espri şu noktada:** Genellikle insanlar televizyonda çok üzücü bir haber gördüklerinde veya duygusal bir film izlediklerinde büyük tepkiler verirler. Burada espri, o kadar büyük bir duygusal çöküş yaşanmış ki, sanki dünya başlarına yıkılmış gibi bir dram sahnesi kurgulanmış. Yani aslında basit bir TV izleme anını, sanki çok büyük bir trajedi yaşanmış gibi aşırı dramatik ve ciddi bir "teselli" sahnesine dönüştürerek durumla dalga geçiyorlar.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda iki adam karşılıklı konuşurken arkadaki adam diğerinin omuzlarına elini koyarak onu sıkıştırıyor. Konuşmacılardan biri televizyon karşısında içlerinin geçtiğini iddia ederken, diğerinin tepkisi ve aralarındaki diyalog komik bir gerginlik yaratıyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans