kerem aktürkoğlu - kerem’i dövmeyin artık ya
Videoda söylenenler
Bir ara bu yayındayken... Ne oluyor Oros bu çocukkenemi dövmeyin artık ya!
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta bir futbol maçının ekran görüntüsü yer alıyor. Sahada üç futbolcu görünüyor: Biri mor formalı (sol tarafta), biri kırmızı-beyaz formalı (ortada) ve diğeri yine mor formalı (sağ tarafta, 66 numara).
**Espri Şudur:**
Fotoğraftaki komik durum, mor formalı oyuncuların duruşu ve bakışlarındaki ifadeyle ilgilidir. Özellikle sağdaki oyuncu (66 numara) sanki çok ciddi bir şey olmuş gibi şaşkın ve donmuş bir ifadeyle bakıyor. Ortadaki kırmızı-beyaz formalı oyuncu ise sanki bir şey anlatmaya veya bir hareketi açıklamaya çalışıyor gibi görünüyor.
Espri, genellikle bu tarz "anlık" karelerde futbolcuların beklenmedik bir pozisyonda veya birbirlerine garip bir bakış attıkları anların komik bulunmasından kaynaklanır. Burada sanki maçın akışından kopup kendi aralarında sessiz bir dram yaşıyorlarmış gibi bir hava var.