RTÜK'ün AFK olduğu zamanlar...
Videoda söylenenler
Söylediklerine kendin inanıyor musun? Kara Hamid adamı suya götürür, su içmeden getirir. 16 yaşında bir kızken Hamid'in altında öğrendiklerini bana satmaya kalkma sakın. Siktir. O kelimenin ilk ecesini hayatındaki her erkekten daha iyi beceririm. Ama iki gece bir araya geldiğinde senin yeteneklerine de sahip olmak gerekiyor. Hahahaha!
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, lüks bir bahçede, havuz başında yan yana oturan bir kadın ve bir erkek görülüyor. Kadın oldukça ciddi ve hafif şaşkın bir ifadeyle adama bakarken, adam ise ona doğru gülümseyerek bir şeyler anlatıyor gibi görünüyor. Aralarında bir çay/kahve masası bulunuyor.
**Espri Şudur:**
Fotoğraftaki komiklik, aradaki büyük "vibe" farkından kaynaklanıyor. Adam çok rahat, neşeli ve sanki dünyanın en güzel hikayesini anlatıyormuş gibi bir ifadeyle konuşurken; kadın ise "Ben az önce ne duydum?" ya da "Bu adam gerçekten bunu mu dedi?" der gibi donup kalmış, şaşkın ve hafiften "yok artık" modunda bir yüz ifadesi takınmış. Yani espri, adamın aşırı özgüvenli/neşeli tavrıyla kadının yaşadığı büyük şaşkınlık arasındaki tezatlıktadır.