Copy link to post Aprizma bet %100 CASINO BONUSU A Sagopa dinlemek suçsa ben bir suçluyum sagopa dinlediğim için değil çevreyolu tabelasını çaldığım için ANKARA 7 Çevreyolu
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, duvarına bir Sagopa Kajmer tişörtü asılı, üzerinde "Çevreyolu" tabelası bulunan bir odanın iç kısmı görülüyor. Duvarda, "Sagopa dinlemek suçsa ben bir suçluyum sagopa dinlediğim için değil, çevreyolu tabelasını çaldığım için" şeklinde Türkçe bir yazı mevcut.
Bu, bir mizah içeren bir durum anlatımı. Genellikle Sagopa Kajmer şarkılarının eleştirildiği, hatta bazı kesimlerce suçlu bulunduğu bir konu hakkında yapılan bir espri. Resimdeki yazı, sagopa dinlemek suçlansa da, tabelayı çalmanın başka bir suç olduğunu ve bu suçun sebep gösterilen şarkı dinleme eylemine göre daha ağır bir suç olduğunu vurgular. Yani, esas olarak sagopa dinlemenin çevreyolu tabelasının çalınmasına göre daha hafif bir suç olduğunu anlatarak, abartılı bir tepki biçimine mizah katıyor.