OSLOBET üstad hoca hüzünlerden bir buket @ustadhocakiki belki de orospunun saçını taraması mahallenin yangınına denk gelmiştir, zaman olarak. hem ayrıca orospudan nasıl bir beklentiniz var abi, sek vatandaş haliyle ne yapsın kadın? pokemon'daki squirtle gibi amından su fışkırtıp yangına müdahale mi etsin ? insanları yargılamayın.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımın sahibi, "üstad hoca" kullanıcı adı altında paylaşım yapmış. Paylaşımda, bir kadının saçının taranması olayını, bir mahalle yangınına benzeterek, zaman olarak hem de orospulukla ilişkilendirmiş. Ayrıca, vatandaşın bu durumda ne yapabileceğini sorgulamış ve son olarak, insanları yargılamamaları gerektiğini vurgulamış.
Bu, oldukça kaba ve cinsiyetçi bir söylem içeren bir espri. Kadınları aşağılayıcı bir dille eleştiriyor ve toplumsal olumsuzluklara bir çözüm üretmiyor. "Oros" ifadesi de, kadınlara karşı son derece hakaretkar bir ifade. Paylaşım, özellikle toplumsal cinsiyet eşitsizliği ve kadınlar hakkında önyargılı bir bakış açısı sergiliyor.
Özetle, espri, kabul edilebilir bir espri tarzından oldukça uzak, olumsuz ve uygunsuz bir içeriğe sahip.