Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videoda söylenenler
Annem Konkem partilerine giderdi. Haftada bir mutlaka Karşıyaka Sosyetesi Hanımlar Konkem partilerinde buluşuyorlardı. E ben tabii biraz daha büyümüştüm. İlkokul, ortaokul falan. Ben de annemle bayağı gidiyordum. Orada da Matchbox oyuncak arabalarım vardı bir sürü. Yanıma onları falan alıyordum. Resim defterimi alıyordum. Çok fazla resim yapardım ben. Tabii bak şunu çok iyi hatırlıyorum. İyi dinleyin. Yani müzmin bir ayak fetişistinin ilk yılları ya. İyi ki Hannibal falan olmamışız. Hannibal vardı ya. Hannibal, Hannibal. Anthony Hopkins ya efsane. İyi ki yani zarar verici bir şekilde manyak değilmişim o zamanlar. Orada büyük masa işte bütün süslenmiş, püslenmiş, naylon ç oraplı, kimisi çorapsız. Kadınlar böyle Konkem partisindeler. Ben de arabayla çaktırmadan böyle yavaş yavaş böyle Match box arabalarımı böyle süre süre masanın altına girdiğimi ad ım gibi hatırlıyorum. Masanın altına giriyordum orada. Bacaklar, fora, naylon çoraplar falan böyle ortada. Bacak bacak üstüne atanlar, ayağını yere sürtenler, uçlar ından basıp topuğunu kaldıranlar. Bütün bunları zevk için inceliyordum ben. Yaklaşıyordum böyle biraz daha yaklaşıyordum falan. Yani o derece müzmin bir ayak fetişistiydim daha o yaşta.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu görsel, mizah amaçlı hazırlanmış bir internet "meme"idir. Fotoğrafta orta yaşlı, ciddi bir ifadeye sahip bir adamın yüzü görülmektedir. Görüntünün üzerine Türkçe metinler eklenmiş ve adamın yüzünün yan tarafına pembe renkli bir ayak izi yerleştirilmiştir.
**Görseldeki espri şu şekildedir:**
* **Metinler:** Üstte "Çocukluk Anıları", ortada "Bir Ayak Fetişistinin Anıları" ve altta "Seni pis Fetişist!" yazmaktadır.
* **Espri:** Görsel, adamın çocukluk anılarını anlattığı bir video veya içerik kurgusu gibi tasarlanmış ancak ironik bir şekilde adamın bir "ayak fetişisti" olduğu ve bu yüzden yüzünde ayak izi olduğu iddia edilmektedir.
* **Mizah Unsuru:** Adamın çok ciddi ve ifadesiz bakışıyla, üzerine eklenen absürt "ayak fetişizmi" temalı yazılar ve yüzündeki saçma ayak izi arasındaki tezatlık üzerinden komedi yaratılmaktadır. Yani aslında hiçbir anlamı olmayan, sadece absürtlüğü nedeniyle komik olması amaçlanan bir görseldir.