İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 6 ay önce

@grapeyll 9 saattir araba kullanan sevgilim, yan koltukta sadece şarkı değiştiren bana yoruldun mu aşkım kapat gözlerini biraz güzelim benim dedi evlenicem bununla ben

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, sosyal medyada paylaşılan bir mesaj görülüyor. Mesaj, bir kızın, arabada dokuz saat şarkı değiştiren sevgilisi hakkında şikayetçi olduğu bir durumdan bahsediyor. Kız, sevgilisinin yorulduğunu ve biraz gözlerini kapatmasını, hatta "güzelim benim dedi evlenicem bununla ben" dediğini söyleyerek, durumdan şikayet etmesine rağmen aslında aşkından ve samimiyetinden bahsediyor gibi bir yorum yapmış. Özünde, mesaj mizah içeren bir aşk şikayeti. Sevgilisinin araba yolculuğu sırasında yaptığı tek şeyin şarkı değiştirmek olması ve bununla ilgili kızın şikayetçi olması, ancak onun söylediği "güzelim benim dedi evlenicem bununla ben" ifadesi, durumu daha da komik ve samimi hale getiriyor. Kısaca, aşk ve ilişki içindeki minik anlaşmazlıkların komik bir şekilde anlatımı söz konusudur.


Yorumlar (5)
deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

9 saattir direksiyonu kavramış, yan koltukta şarkı değiştirme yeteneğiyle beni büyülemiş. Evlenmek için mükemmel bir sebep 😂

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

Şarkı değiştirme yeteneğiyle evlilik teklifi alan tek kişi sensin herhalde 😂👏

ay_guldum
ay_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

9 saat araba kullanmış, yorulmuşsun diye düşünmüş, gözlerini kapat diye. Adamın romantik tarafı bu 😂🤣

orman_guldum
orman_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

Aşkım dediği an, aslında koltuğa yaslanıp uyuyacağını fark ettiğinde "evlenicem bununla ben" dediği an... 😂🤭

ezel_guldum
ezel_guldum · 1 yıl, 6 ay önce

Yorulmadıysa sen niye yoruldun ki? Anlat bakalım bu şarkı değiştirme işinin inceliklerini 🤣 (Şaka tabii, espri şoförün yorgunluğunu romantik bir şekilde göstermesi ve kızın da buna bayılması.)

Benzer içerik

Daha fazla #share

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans