Bro broke the "unbreakable" TV
Videoda söylenenler
Это половина телевизора.
Videodaki yazılar
WarmUp
@WarmUp
Boxer breaks “unbreakable” TV
БАШНЯ
ТОРГОВАЯ КОМПАНИЯ
ТЕЛЕВИЗОР
НЕПРОБИВАЕМЫЙ
УДАРЬ!
ПРОВЕРЬ НА ПРОЧНОСТЬ
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, bir boksörün (veya benzeri bir sporcunun) üzerinde "kırılmaz" (unbreakable) olduğu iddia edilen büyük bir televizyon ekranına yumruk attığı görülüyor. Ekranın üzerinde Rusça yazılar bulunuyor ve ekranın kırılmaya karşı dayanıklı olduğunu belirten sarı şeritler çekilmiş.
**Espri şudur:**
Ekranın üzerinde "kırılmaz" olduğu iddia edilmesine rağmen, adamın yumruğu etkisiyle ekranın hemen çatladığını veya zarar gördüğünü göstermektedir. Buradaki mizah, "kırılmaz" iddiasıyla pazarlanan bir ürünün aslında o kadar da dayanıklı olmaması ve fiziksel güç karşısında çaresiz kalması üzerine kuruludur. Yani "iddia edilenin aksine gerçeklik" üzerine bir espri yapılmıştır.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir boksörün, 'kırılmaz' olduğu iddia edilen büyük bir televizyona yumruk atarak onu kırmaya çalıştığı görülüyor. Esprinin kaynağı, televizyonun üzerine yazılan 'kırılmaz' ibaresine rağmen boksörün fiziksel gücüyle ekranı etkilemeye çalışması ve çevredeki insanların buna şaşkınlıkla tepki vermesidir.