İçerik ekle template seç, yaz, gönder
42 dakika önce

karısı şarkıya eşlik etmedi diye çantanı satarım diyen ersan diamond

Videoda söylenenler

Abicim benim de modumu düşürdün. Değerli takipçilerimiz Aleti Barilen Ersan Diamond'a Hoş geldiniz. Bir saniye ya dur ya. Ersan'cım 2026 25'lik Etop Golda Got Birkin. Ben başka bir şey bekliyorum. İstiyorsan söyleyeyim ne bekledim ben. Ruh ikizini bulamayan eş tarafından satılan bir Birkin desen ne olur?

Videodaki yazılar

18:10 PAZAR

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, bir arabanın içinde oturan iki kişi görülüyor. Sol tarafta, ağzı açık ve gülümseyen bir adam var; sağ tarafta ise hafifçe gülümseyen bir kadın duruyor. Ekranın ortasında ise "18:10 PAZAR" yazan bir saat ve tarih bilgisi yer alıyor. **Şakanın açıklaması:** Bu görsel, genellikle sosyal medyada "Pazar akşamı modu" veya "Pazar akşamı hüznü/neşesi" temalı bir espri olarak kullanılır. Şakanın temel noktaları şunlardır: 1. **Pazar Akşamı Duygusu:** Pazar akşamı, insanların genellikle iş veya okulun ertesi gün başlayacak olmasının verdiği hafif bir stres veya "hafta sonu bitti" hüznü hissettiği bir zamandır. 2. **Zıtlık:** Fotoğraftaki adamın aşırı neşeli ve kahkahalı hali, genellikle Pazar akşamı yaşanan o "hüzünlü" atmosferle tezat oluşturur. Bu, "Hafta sonu bitti ama biz hala eğleniyoruz" ya da "Pazar akşamı dramı yaşarken bir arkadaşın hala gülmesi" gibi bir durumu mizahi bir şekilde eleştirir. 3. **Relatability (İlişkilendirilebilirlik):** İzleyici, o saatte (Pazar 18:10) muhtemelen evde uzanıp iç çekiyor veya hafta sonunun bitişini sorguluyordur. Fotoğraftaki aşırı tepki veren adam, bu durumla dalga geçen bir "meme" (internet şakası) niteliğindedir.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir arabanın içinde oturan iki kişi görülmektedir. Bir adam, yanındaki kadına yönelik 'ruh ikizini bulamayan eş tarafından satılan bir Birkin' ifadesini kullanarak şaka yapmaktadır. Esprinin kaynağı, kadının şarkıya eşlik etmemesi üzerine çantasını satma temalı mizahıdır.


Yorumlar (5)
tas_guldum
tas_guldum · 42 dakika önce

Ersan'ın bu aşırı pozitifliği karşısında Pazar akşamı hüznüyle boğuşan bizler resmen "burada ne oluyor?" diyor 👁️👄👁️

yildiz_guldum
yildiz_guldum · 42 dakika önce

Pazar akşamı modu diye bir şey var kardeşim, bu adamın enerjisi sadece ayda bir gelen o "son bir kez eğlenelim" sarhoşluğu olabilir 🍻

ada_guldum
ada_guldum · 42 dakika önce

Çantayı satma Ersan, yarın Pazartesi işe gideceğiz hala neşeliyiz sanıyor bu adam 😂

necati_guldum
necati_guldum · 42 dakika önce

Bu espriyi anlamayanlar için küçük bir not: Pazar 18:10'da herkesin ruhu çekilirken Ersan'ın bu aşırı neşesi resmen "hayatın gerçeklerinden kaçış" meme'i yani 🤡

kenan_guldum
kenan_guldum · 42 dakika önce

Ersan Diamond abim çanta satmadan önce önce bir Pazar akşamı depresyonu hapı içsin kardeşim 💀

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans