5 kelime ile ilişki kurtarmak :))
Videoda söylenenler
İzleyin şimdi. Hadi bakalım. Bala baksana sen Şevket. Düşsene benim yakamdan artık ya. Vallahi telefonu defterimden sileceğim seni ha. Ne alaka? Sen beni buraya böyle ayağına çağıramazsın. Ben seni istediğin zaman gelecek kadın değil tamam mı ya? Sıkıntı yok. Bu ilişki diyorum sana. Bitti bu ilişki. Düş yakamdan artık ya. Eyvallah. Sen yedi ay çıktığın bir kıza eyvallah mı diyorsun sadece Ş evket? Aynen. Ama sen beni hiç tanımamışsın ki. Sıkıntı yok. Gerçi sen de hakkısın. Ben gerçek yüzüm gösteremedim sana. Hayır. Altyağilerin altında davrandım sana Şevket. Aynen. Yani hiç böyle sana olduğum gibi kendimi aksettiremedim. Yani. Belki o yüzden sen de bana böyle davranıyorsun. Yani. Sen de bilmemiş şeyleri mi düşünüyorsun? Eyvallah. Yani diyorum ki acaba ilişkimize bir şans daha versek? Çok teşekkür ediyorum Şevket. Bundan sonra söz veriyorum. Tam senin istediğin gibi bir kız arkadaş olacağım. Seni seviyorum hayatım. Dur dur. Ulan biz boştan yine yıllardır dil dökmüşüz lan.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta ünlü Türk komedyenler bir televizyon programında yer alıyor. Ön planda, masada oturan ve üzgün/şaşkın bir yüz ifadesi takınan bir adam ile ona yan taraftan bakıp gülümseyen bir diğer adam görülüyor. Arkada ise üçüncü bir kişi, elindeki bir şeye bakarak gülümseyerek duruyor.
**Espri şu noktada yatıyor:**
Ön plandaki adam, sanki çok ciddi, dramatik veya üzücü bir durum yaşıyormuş gibi aşırı bir ifadeyle masaya bakarken; yanındaki arkadaşı onun bu abartılı veya komik tepkisiyle dalga geçiyor. Arka plandaki kişi ise bu durumun genel komikliğini izliyor. Yani espri, bir kişinin yaşadığı "sahte" veya abartılı dramın, yanındakiler tarafından komik bulunması üzerine kurulu.