İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 2 ay önce

jahrein - ben Türk olduğum için utanıyorum taklidi yalcdb

Videoda söylenenler

Ben Türk olduğum için tanıyorum. Avrupalılar, Avrupalılar ne olur, ne olur. Türkler, katil zulüm, ben onlardan çıkıyorum.

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, elini çenesine koymuş, düşünceli veya şaşkın bir ifadeyle kameraya bakan, sakallı ve gözlüklü bir adam görülüyor. Adamın yüz ifadesi, sanki çok karmaşık veya absürt bir durum üzerine kafa yoruyormuş gibi duruyor. **Espriyi şu şekilde açıklayabilirim:** Bu görsel genellikle internet kültüründe "Derin düşüncelere daldım" veya "Şu an ne yapacağımı bilemiyorum" gibi durumları ifade etmek için kullanılır. Espri, adamın çok ciddi ve yoğun bir şekilde düşünüyormuş gibi görünmesine rağmen, aslında üzerinde düşündüğü şeyin çok basit, anlamsız veya komik bir durum olması üzerine kuruludur. Yani "hayatın anlamını sorgulayan adam" gibi görünüp aslında sadece "akşama ne yesem?" gibi önemsiz bir şeyi düşünüyormuş gibi bir ironi içerir.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir kişi, Türk olduğu için utandığını iddia eden bir karakteri taklit ediyor. Kişi, abartılı yüz ifadeleri ve el hareketleriyle komik bir şekilde konuşarak bir mizah unsuru oluşturuyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans