Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videoda söylenenler
I said it's all came to them
Kapak görseli açıklaması
Bu fotoğrafta, birinin bir ışık kaynağını (muhtemelen bir el feneri veya masa lambası) bir kaskın veya bir başlığın içine yerleştirerek onu bir "göz" gibi gösterdiği bir kurgu var.
**Espri şu şekilde:**
Görselde, ışığın içinden bakan "göz", sanki bir canavar veya korkutucu bir varlık gibi görünüyor. Espri, basit bir ışık kaynağının ve bir kaskın bir araya getirilmesiyle yaratılan "korkutucu" ama aslında çok basit olan yaratık görüntüsü üzerine kurulu. Yani, "korkunç bir şey" gibi görünen şeyin aslında sadece bir lamba ve kasktan ibaret olmasıyla dalga geçiyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda bir kişinin elindeki bir nesnenin (muhtemelen bir şişe veya kapak) içinden bakarak sanki başka bir dünyaya veya uzaya bakıyormuş gibi bir görüntü oluşturduğu görülüyor. Görsel efektler veya ışık oyunlarıyla yaratılan bu durum, 'kaynak' başlığıyla bir tür boyutlar arası geçiş veya gizemli bir keşif teması işliyor.