han solo @gunahster sabah uyandıgımın ilk 30 dakikası benim mallık seviyesi son durak diye bi film vardi lazer yapilirken kadının qozunu vakiyolardi o geldi aklima adini unuttum filmin 2gn Yanıtla İçerik üreticisi tarafından beğenildi 4517 ***
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde, "han solo" adlı bir kullanıcının Twitter/X gönderisi görülüyor. Gönderide, sabah uyanınca ilk 30 dakikada hissettiği "mallık seviyesi"nden bahsediliyor. Ardından, "son durak" filminde lazer sahnesi sırasında kadının gözünün etrafında olan olayların aklına geldiğini, fakat filmin adını hatırlayamadığını söylüyor.
Şaka, sabah uyanıp ilk 30 dakika içindeki zihin bulanıklığı veya basit hatıralarla ilişkilendirilmiş bir "mallık seviyesi" duygusunu anlatıyor. "Son Durak" filminde lazer sahnesiyle, kadının gözünün aniden akla gelmesi ve filmin adını unutacak kadar o sahnenin zihinde kalıcı bir iz bıraktığı ima ediliyor. Bu, aslında hafızanın ve sabah uyanıkken oluşan ilginç, anlamsız düşüncelerin komik bir şekilde anlatımı.