kaza yaptıktan sonra hatıra videosu çeken gençler
Videoda söylenenler
Kaza yapmışız, kutra çekme düşünüyorsun bak. Çıkabilir miyiz acaba? Kemerimi çeksem üstündeyim. Araba döner mi diye korkuyorum daha da. Hiç dönse daha ne kadar dönecekti. Allah'ım arabanın anasını sıkmayayım şimdi inşallah. Arabanın anası mı kaldı? Eğir, bekler patlamadı ama. Ne çekeyim tependeyim. Allah bizim belamızı versin. Verdi zaten daha ne kadar verecek. Mustafa abi sıçtı ağızımızı.
Kapak görseli açıklaması
Fotoğraf, bir arabanın içindeki sürücüyü gösteriyor. Görüntü biraz bulanık ve açı biraz garip.
**Espri:**
Görüntü kalitesinin düşük olması ve sürücünün konumunun tuhaflığı, mizahi bir anı veya beklenmedik bir durumu (örneğin kaza anı veya komik bir sürüş pozisyonu) akla getiriyor. Komiklik, durumun absürtlüğünden ve net bir şeyin anlaşılmamasından kaynaklanıyor.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Videoda, bir kamyonla çarpışarak devrilen bir aracın içinden kaydedilen görüntüler yer alıyor. Araçtaki kişiler, kaza sonrası yaşadıkları şoku ve korkuyu dile getirirken, durumun vahametini görmezden gelip 'hatıra' çekmeye çalışıyorlar. Esprinin odağı, bu kadar ciddi bir kazada bile eğlence peşinde koşan ve durumu hafife alan gençlerin absürt tavırlarıdır.