Metin sadece 'Kaynak' kelimesinden oluşmaktadır.
Videoda söylenenler
I got to testify. Come up in the spot looking extra fly. But a day I die, I'ma touch the sky. Back when they thought pink polos would hurt the rock. Before Cam got the shit to pop, the doors would close. I felt like bad boy street team . I couldn't work the locks.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta bir adamın elinde bir akıllı telefon tuttuğu görülüyor. Ekran üzerinde bir video veya görsel açık durumda. Görselin üzerinde ise İngilizce bir mizah metni yer alıyor.
**Espri şu şekilde:**
Fotoğraftaki metin, bir kişinin suç işlerken çekilmiş net bir videosunun (4K kalitesinde), avukatı tarafından yapay zeka (Sora AI) filigreni eklenerek mahkemeye sunulmasını konu alıyor.
**Espri şudur:** Kişi, suç işlediğini kanıtlayan videonun üzerine "Bu video yapay zeka tarafından oluşturulmuştur" gibi bir işaret (filigran) ekleterek, mahkemeyi videonun gerçek olmadığına ve sadece bir yapay zeka ürünü olduğuna ikna etmeye çalışmaktadır. Yani suçun gerçekliğini, yapay zeka teknolojisinin "gerçeklik" algısını bozma yeteneğini kullanarak örtbas etmeye çalışmak üzerine kurulu bir mizah içeriyor.