Would you pay $18.99 for a single strawberry? 😳
Videoda söylenenler
You gotta be kidding me. $19 for one strawberry. 19 bucks or for 7 of them. 98. I think there's... no, there is... 9 of them. 9 of them. For $100.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta bir marketin dondurucu bölümünde sergilenen çilekler görülüyor. Çileklerin her biri, sanki çok değerli bir mücevher veya özel bir ürünmüş gibi ayrı ayrı şeffaf plastik kubbelerin (kapakların) içine konulmuş.
**Espri şudur:**
Fotoğraftaki "What is going on $$$" yazısı ve çileklerin sunum şekli, çileklerin sanki çok pahalı bir lüks tüketim maddesi veya paha biçilemez bir sanat eseri gibi pazarlanmasına gönderme yapıyor. Normalde sepette toplu satılan sıradan bir meyvenin, sanki bir müze objesiymiş gibi tek tek özel kapaklarla korunması, marketin çileklere yüklediği absürt ve aşırı "lüks" değeri ile dalga geçiyor. Yani espri, sıradan bir meyvenin aşırı derecede abartılı ve komik bir şekilde "gurme" ya da "pahalı" sunulması üzerine kurulu.