urfa'da fırın arayan sesi kısık amca videolarsivi
Videoda söylenenler
Şanlı Kutbanın belediyesinden memnun olduklarım. Kismet bu seyirle gizim bilaksam. Kuşlara mahalle gecen zaruri bir ihtişeş. Kırım bulamıyorum. Osman'ı geçtim. Mahle seni geçtim. İş getirdim.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta, elinde büyük bir tepsi yemek tutan, beyaz sakallı yaşlı bir adam görünüyor. Adam kameraya bakarak elini havaya kaldırmış ve sanki bir şey anlatıyor veya birine sesleniyor gibi bir ifade takınıyor.
**Espri Şudur:**
Bu görsel genellikle internette "Yemek hazır, gel!" veya "Senin için hazırladım" gibi durumlar için kullanılır. Espri, adamın elindeki devasa yemeği sanki çok küçük veya sıradan bir şeymiş gibi büyük bir ciddiyetle ve "gel bak ne hazırladım" edasıyla sunmasından kaynaklanıyor. Özellikle birine çok fazla yemek yaptığında veya birine "yemeğe gel" diye baskı yaptığında bu görseli kullanmak komik bir durum yaratıyor.