sinan engin tahmin 2372/4000 videolararsivi
Videoda söylenenler
Bak Dortmund'u yendi. Fixtürü gelsin ekrana. Dortmund'u yendi diyelim. İlk Dortmund'da içeride başlıyor. Gitti Ayaks'a yenildi. Sıkıntı yok. Evet. İçeride Sporting'i yendi. 3 puan. 6 puan. 6 yaptı. Geldi buraya. Deplasman'da. Gitti Sporting'e. Sporting'i yendi. 9. 9 yaptı değil mi? Hı hı. İçeride Ayaks'a beraber kaldı. 10. 10. Dortmund 5 taşı yendi. Hiç sıkıntı yok. 10 puan'a çıkarsın. En kötü ikinci olur diyorsun. Ben mi demişim onu? Siz deydiniz abi.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu görselde, "Beyaz Futbol" adlı bir platformun Şampiyonlar Ligi C Grubu hakkındaki değerlendirme programı yayınlanırken çekilmiş bir ekran görüntüsü yer alıyor. Ekranda iki yorumcu, Beşiktaş, Ajax, Sporting ve B. Nottingham Forest takımlarının bulunduğu grubu tartışıyor.
**Espriyi şu şekilde açıklayabilirim:**
Görselin alt kısmında büyük harflerle **"HAALAND GİTSENE OĞLUM PSG'YE"** şeklinde bir yazı geçiyor. Bu ifade, Norveçli futbolcu Erling Haaland'ın şu anki kulübü Manchester City'de çok başarılı olmasından dolayı, sosyal medyada veya taraftarlar arasında dönen "Haaland'ın PSG'ye transfer olması futbol dünyasında büyük bir olay yaratırdı" veya "Haaland gibi bir oyuncunun PSG gibi bir devde oynaması çok daha farklı bir atmosfer oluştururdu" şeklindeki mizahi bir beklentiyi veya ironiyi temsil ediyor.
Yani aslında bir "keşke" veya "hayal kurma" durumu üzerinden yapılan, futbolseverler arasındaki bir şaka/ironi içeren bir alt yazı.