Kesin büyü yapıldı bu kadına Miyom ameliyatı sırasında bağırsaklarının yanlışlıkla kesilmesi nedeniyle 7 kez ameliyat olan Aslı Bekiroğlu, bu kez de yürürken düşerek kaslarını yırttı.
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta ağlamaklı bir ifadeyle kameraya bakan bir kadın görünüyor. Yüzünde bir damla yaş var ve yanağını eliyle destekliyor. Fotoğrafın üzerinde "sinirler bozuk" yazısı bulunuyor. Bu yazı, kadının yaşadığı duygusal durumu ima ediyor ve komedi unsuru olarak kullanılmış. Belki de bu durumun abartılı bir şekilde ifade edilmesi veya ortama uygun olmaması espriye neden oluyor.
Bu fotoğrafta, bir kişinin bacağı görülüyor. Ayağında kırmızı bir terlik ve ayak bileğinde bandajlı bir ortopedik destek var. Fotoğrafta ayrıca bir nazar boncuğu ve üzerinde beyaz harflerle yazılmış bir metin bulunuyor. Metindeki şaka, kişinin yaşadığı talihsizliği ve buna rağmen pozitif kalmaya çalışmasını mizahi bir dille anlatıyor. "Düz yolda düştüm" ifadesi, kişinin beklenmedik bir şekilde sakatlandığını belirtiyor. "Bi' kaç garip isimli kaslarım yırtık" ifadesi ise sakatlığın ciddiyetini ve komikliğini vurguluyor. Son olarak "Pozitif kalmaya çalışıyorum ama herkesin de bir sınırı var!" diyerek, bu kadar talihsizliğe rağmen ayakta kalmaya çalışmanın zorluğunu espriyle dile getiriyor. Yani şaka, hayatın beklenmedik darbelerine karşı ironik bir yaklaşımla komiklik yaratıyor.
Aslı Bekiroğlu, yaşadığı üst üste gelen sağlık sorunları ve son düşme kazası nedeniyle yaşadığı talihsizliği büyüye bağlayarak paylaştı.