süper bulmaca cahide hanım anan
Videoda söylenenler
Sena. Sena. Türedi. Sevinç Hanım. Anal. Vardır. Pınar Hanım. Fena. Cahide Hanım. Anan. Çıkmadı. Elçin Hanım. Niye çıkmıyor? Anan. Sevinç Hanım. Yasla. Yasla. Çıkmadı. Anan niye çıkmadı Cahide Hanım? Peki son kelimeleri alacağız. Pınar Hanım var mı? Yasla. Cahide Hanım var mı son kelime? Anan dışında. Anan.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu görselde, bir yarışma programından alınmış bir kare görülüyor. Ekranda dört farklı kadın yarışmacı yan yana oturuyor ve her birinin önünde bir puan veya miktar belirten rakam bulunuyor.
**Espri şu noktada yatıyor:**
Görselin en üstünde "ANONSELYA" yazıyor ve bu isim, internet kültüründe genellikle "anonsör" kelimesiyle dalga geçmek veya absürt bir durum yaratmak için kullanılan mizahi bir yapıdadır.
Asıl espri ise yarışmacıların üzerindeki isimler ve önlerindeki rakamlarla ilgilidir. Yarışmacıların isimleri ve puanları, genellikle sosyal medyada "beklenti vs. gerçeklik" veya "karakter analizi" gibi konularda yapılan şakalarla birleştirilir. Ayrıca, ekranın altındaki Bloomberg logosu, ciddi bir ekonomi kanalının bu kadar absürt veya eğlenceli bir yarışma içeriğiyle eşleştirilmesinin yarattığı tezatlık da görselin mizah kaynağıdır.