İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 2 ay önce

@MattWallace888 Is this the right way to handle protesters?

Videoda söylenenler

Pourquoi vous me cartez les couilles ici là ? Non ! Et dis-donc, ça met à côté, manquette de merde ! C'est pas le couverde ! Allez-y ! Pouche d'encul ! Pouche d'encul ! Pouche d'encul ! Je prends pas les couilles ! Eh ! Me le fais de mes tirs ! C'est ridicule ! C'est ridicule ! Je travaille ! C'est ridiculeur ! C'est ridiculeur ! C'est passé la matinée ! J'ai un petit brusque dans le lit ! J'ai un petit brusque de lit ! J'ai un petit brusque de lit ! Levez-vous, je vais le faire ! J'ai un brusque de lit ! J'ai un brusque de lit ! Je suis pas là pour ça.

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta, bir sokak üzerinde iki çocuk, üzerlerinde turuncu reflektörlü yelekler ve başlarında kasklar olacak şekilde (muhtemelen trafik güvenliği eğitimi veya bir etkinlik için) diz çöküp yolları izliyorlar. Yanlarında beyaz bir araba ve arkada siyah bir araç bulunuyor. **Espri şu noktada:** Fotoğraftaki çocuklar, üzerlerindeki yelekler ve ciddi duruşlarıyla sanki profesyonel trafik polisleri ya da görevliler gibi görünüyorlar. Ancak aslında sadece çok küçük çocuklar oldukları için, bu "otoriter" ve "görevli" duruşları oldukça sevimli ve komik bir tezat oluşturuyor. Yani espri, çocukların ciddiyetle yaptıkları işin (trafik yönetimi gibi görünmeleri) aslında ne kadar çocukça ve tatlı olduğunda yatıyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda, yolda oturan ve turuncu yelek giyen bir protestocuya karşı öfkeli bir adamın müdahalesini görüyoruz. Adam, protestocuyu ayağa kaldırmaya çalışırken bir noktada protestocunun yere düşmesine neden oluyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans