İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 2 ay önce

çöpten bulduğu turşuyu arkadaşlarına ikram eden adam

Videoda söylenenler

Oğlum bununla al. Sıkayımın. Saç almıştı var ya. Ağzıkayım. Ağzıkayım. Bunda bir iknilik yok değil mi? Var mı? Aaa en sevdiğin en sevdiğim. Ne? Hepsi veririm. Lan veririm. Dur herkes ikram bilir. Ne yaptı bunu annemle? Yok lan Atay'dan geldi. Sait Atay'a gitti ya. Ağzıkayım. Niye böyle olmuş? Eğecek misin? Ya. Ya ye boçumu. Sıcakta kötü olmaz mı? Yok yok. Tamam çok yeme. Oğlum kötü olmuş. Kötü mü olmuş?

Videodaki yazılar

Çöpten bulduğum turşuyla kardeşlerimin karnını nasıl doyuruyorum

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta bir kişinin çöp konteynerinin yanında oturduğu, elinde bir telefon tuttuğu ve önünde çöp poşetlerinin olduğu görülüyor. **Espri şu şekilde:** Görüntüdeki metinde, kişinin çöp konteynerinden bulduğu turşu ile kardeşlerini doyurduğu yazıyor. Buradaki espri, kişinin aslında çöpün içinden bir şey bulup yemek yerine, muhtemelen çok fakir veya çaresiz bir durumda olduğunu ironik bir şekilde (ve biraz da kara mizah yaparak) anlatmasıdır. Yani çöpün yanındaki poşetleri ve çevredeki durumu, "hayatta kalma mücadelesini" absürt bir dille ifade etmek için kullanıyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir kişi, çöp konteynerinin yanında dururken bulduğu bir kavanoz turşuyu arkadaşlarına ikram ediyor. Esprinin kaynağı, kişinin çöp kutusundan bulduğu bir gıdayı sanki değerli bir şeymiş gibi arkadaşlarına yedirmeye çalışması ve bu durumun yarattığı absürtlükten kaynaklanıyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans