Johnny Somali @Somali... 14h No wonder loser p*dos that watch lolicon hentai hate me... This would never happen to you even in your own country. They love me here ❤♥ 17307 56 223K
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde Johnny Somali adlı kullanıcının Twitter paylaşımı görülüyor. Paylaşımda, kendisini "lolicon hentai" izleyenlerin nefret ettiğini ve bu durumun kendi ülkesinde yaşanmayacağını söylüyor. Ayrıca Japonya'da sevildiğini ekliyor.
Fotoğrafta, Somali'nin Japonya'da olduğu ve muhtemelen birisiyle sohbet ettiğini gösteriyor. Paylaşımın ironik yanı ise, lolicon hentai izleyenlerin nefret ettiğini söylemesinin, kendisi tarafından bu tür içeriklerin takip edildiğini ima etmesi. Yani, kendisinin de lolicon hentai izlediğini ve Japonya'daki sevilen bir kişi olduğunu ima ederek, böyle bir içeriği izleyen kişilere karşı çelişkili bir mesaj veriyor. Bu, bir mizah ve eleştiri yöntemi olarak kullanılıyor. Genellikle, olumsuzluklara gülerek ve ironik bir şekilde tepki verme eğilimindedir.