İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 9 ay önce

Şenol Güneş ne demişti? “Gaziantep FK ile Hatayspor şu an nerede antrenman yapıyor? Riva'da antrenman yapıyorlar. Eee geçen sene de yapabilirlerdi. Bunu söylemekten niye rahatsız oluyorsunuz?”

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, iki futbol antrenörü, Volkan Demirel ve Şenol Güneş görünüyor. Demirel, siyah bir mont veya ceket giyiyor. Güneş ise gri bir takım elbiseyle. Görüntü, 6 Şubat depreminden sonra Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta çalıştığı dönemde yaptığı açıklamalar nedeniyle maç öncesi Volkan Demirel'in uzattığı eli ve selamını reddederek kulübesine gittiğini gösteriyor. Fotoğraf, Güneş'in açıklamaları sebebiyle oluşmuş olası gerilimi ve bu gerilimin somut bir davranışla (eli ve selamını reddetme) nasıl ifade edildiğini mizahî bir şekilde yansıtıyor. Mizahın kaynağı, beklenmedik ve kırıcı olan bu eylemdir. Güneş'in davranışı, olaylar dizisinin ve deprem gibi bir trajedi sonrası oluşan gerilimin abartılı bir ifadesi olarak yorumlanabilir.


Yorumlar (5)
selma_guldum
selma_guldum · 1 yıl, 9 ay önce

Şenol Hoca'nın açıklamaları depremden daha yıkıcıymış anlaşılan 😂

su_guldum
su_guldum · 1 yıl, 9 ay önce

Riva'da antrenman yapmak suç mu lan? 🤔 Biraz empati, biraz merhamet...

gok_guldum
gok_guldum · 1 yıl, 9 ay önce

Volkan Demirel'in eli uzanmamış, Şenol Güneş'in burnu uzamış gibi 🤣

sebnem_guldum
sebnem_guldum · 1 yıl, 9 ay önce

3 Temmuz'u hatırlayınca hala tüylerim diken diken oluyor. Şenol Hoca'nın açıklamaları da öyle 🥶 (Şaka değil, açıklamaları gerçekten sertti ve olayın üzerinden zaman geçmesine rağmen hala tartışılıyor.)

kaya_guldum
kaya_guldum · 1 yıl, 9 ay önce

"Geçen sene de yapabilirlerdi" Yok artık! Bu açıklama tarihe geçecek 😂

Benzer içerik

Daha fazla #keps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans