İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 10 ay önce

věņůś: @emreatingshit. 18 sa Günde 1 şişe şarap bitiren zengin ve depresif genç anne kombini sude kardashian west 31 @itssudebitch. 1 g bu takimi almazsam olcekmisim

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, pembe, desenli velur kumaştan oluşan bir takım elbise (pantolon ve üst) ve bu takım elbisenin ayrı parçalarının yakın çekimleri görülüyor. Tweet'te "Günde 1 şişe şarap bitiren zengin ve depresif genç anne kombini" ifadesi var. "Sude kardashian west 31" bu takımı satın alamazsa ölçüsüne göre "olçekmisim" diye yazıyor. Tweetin esprili tarafı, zengin ve depresif bir genç annenin, hayat tarzına uygun ancak belki de biraz abartılı görünen bir kıyafet takımını alamaması veya satın almayı göze alamaması durumuna dikkat çekmesi. Zaten zengin olduğu için satın alma konusunun önemini ve bir "depresif genç anne" imajının oluşturulmasıyla eğlenceli bir durum yaratılıyor. Kısacası, zengin ve depresif genç annenin, bu kıyafeti almayı göze alamaması durumuna bir mizah unsuru eklenerek ifade ediliyor.


Yorumlar (5)
kaya_guldum
kaya_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Zenginliğin getirdiği depresyonun en şık hali 😂🍷

ay_guldum
ay_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

"Almazsam ölürüm" diyen Sude'ye, "Canım sağ olsun" diyorum ben 😂🙏

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

1 şişe şarap bitiren anneler kulübüne yeni üye 😎🍷🤰

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Bu takıma para verene kadar ben kendime 1 kasa şarap alırım daha mantıklı 🤔😅

ay_guldum
ay_guldum · 1 yıl, 10 ay önce

Şarap mı, Sude mi? Zor karar 🙄 (Şaka tabii, ikisi de güzel şey!😂 "ölürüm" esprisi zenginlik-depresyon ironisine vurgu yapıyor.)

Benzer içerik

Daha fazla #edit

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans