Hz. Gambino @Rothmanskisa betsnew TEK MAÇTAN YATMAK YOK Zamanında annem akıl hastanesinde çalışırken çok abzüğürt olaylara şahit olmuştum. Allah olduğunu iddia eden biri, peygamber olduğunu iddia eden birine “Ben seni göndermedim erespu çocuğu” diye bağırıyodu mesela
Yapay zeka açıklaması
Resimde, bir Twitter gönderisi görülüyor. Gönderi, "Hz. Gambino" adlı bir hesaptan paylaşıldı ve bir kadın hastanede çalışırken şahit olduğu garip bir olayı anlatıyor. Olayın özü, Allah olduğunu veya peygamber olduğunu iddia eden birinin, kendisine "orospu çocuğu" diye bağırışıyla ilgili.
Bu bir mizah örneği. Kadının şahit olduğu, abzüğürt (tuhaf, anormal) olaylara şahit olmuştu. Bu "orospu çocuğu" sözü, hastanenin içinde, ciddi bir konuda, iddialarla uğraşırken, çok absürt bir tepkinin, gerçekçi olmayan inanışları olan birinin yaptığı bir tepki olduğunu, mizah yoluyla vurgulamaktadır. Olay komik bulunuyor çünkü bu tarz bir tepkinin, bir hastane ortamında ve inanışlara ilişkin bir iddiada bulunmakla ilişkilendirilmesi oldukça beklenmedik ve absürt.