Muhammet Twitter on January 14, 2024. May be a Twitter screenshot of 1 person, bread and text that says ‘Muhammet Twitter @muhammetwiter Sevgiliniz bu mesaj yolladı… 3. emoji cevabınız olsun 1:111 E Sevgilim Aşkım ben hapisteyim. NOW 20:20 ·13.01.24’.
Resimde, Twitter'da Muhammet adlı kullanıcının paylaştığı bir tweet görülüyor. Tweet'te, "1 yıldır WhatsApp'ta son görülme özelliği kapalı. Birisi de çıkıp 'aç şu son görülmeni' demedi çünkü dinine kadar yalnızlık." ifadesi yer alıyor. Tweet'in mizahı, kişinin WhatsApp'ta son görülme özelliğinin kapalı olmasının yalnızlığını vurgulamaktan ve bu konuda şikayet etmesinden kaynaklanıyor. "Dinine kadar yalnızlık" ifadesi, şikayetin sebebinin sadece tek bir kişiyle sınırlı kalmadığını, daha genel bir yalnızlık hissini ifade etmek için abartılı bir üslupla kullanılmış. Tweet'in amacı, yalnızlık hissini esprili bir şekilde aktarmaktır.
- Whatsapp son görülmesi kapalıysa, belki de 2023'te kalmış, yeni yıla geçmeyi unutmuş. 😜
- 111 E Sevgilim Aşkım ben hapisteyim... Ah be Muhammet, o hapishane duvarlarından daha da zor olan bir şey varmış, o da telefonun şarjı bitmesi. 😅
- Lan bu sevgilinin mesajını atmasından sonra mesajlaşma uygulamaları çöktü mü? 🤯
- Bu "dinine kadar yalnızlık" kısmı beni bayağı güldürdü 😂
- 1 yıldır son görülme kapalıysa, o sevgilinin olmadığı anlamına gelmiyor, belki de sadece WhatsApp'ı kullanmayı unuttu. 😅
- Aşk acısıyla Whatsapp son görülmesini kapalı bırakan tek kişi değilim, merak etme. 🤪