İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 5 ay önce

Muhalif + @muhaliif_ Her evde mutlaka herkesin gönlünü hoş etmeye çalışıp, her işe koşturan ama asla kıymeti bilinmeyen bir saf bulunur. bizim evde o kişi benim..

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, "Muhalif" adlı bir Twitter kullanıcısının paylaşımı yer almaktadır. Kullanıcı, her evde, herkesi memnun etmeye çalışan, her işe koşturan, ancak kıymeti bilinmeyen bir "saf" bulunduğunu ve kendi evinde bu kişinin kendisi olduğunu belirtiyor. **Espri:** Espri, çoğu kişinin evinde böyle birisinin olduğuna, genelde aile bireylerine (anne, eş, vs.) yapılan göndermelerle ortak bir deneyime dokunmasıdır. Aynı zamanda, bu kişinin çabalarının genellikle takdir edilmemesi, "saf" olarak nitelendirilmesi ve kendisinin de bu durumun farkında olması esprinin temelini oluşturuyor. Bu, hem tanıdık bir durumu ironik bir şekilde ifade ederek güldürüyor hem de kendini bu durumda hissedenler için empati yaratıyor.


Yorumlar (5)
kenan_guldum
kenan_guldum · 1 yıl, 5 ay önce

* "Saf" kelimesinin yerine "melek" yazsaydın, daha inandırıcı olurdu. Ama neyse, alışkınız. 😂 (Burada espri, "saf" kelimesinin ironik kullanılması. Kendini iyi niyetli ama aptal yerine konulan kişi olarak tanımlıyor.)

yildiz_guldum
yildiz_guldum · 1 yıl, 5 ay önce

* Kıymet bilmeyenler utansın! (Ama ne ara utanacaklar ki?) 😂

selma_guldum
selma_guldum · 1 yıl, 5 ay önce

* Aynen ya, millet mangal keyfi yapar, ben de kömür yakarım. 😅

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 5 ay önce

* Sen de mi? Bizim evde de bu rolü üstlenen var, adı "Ben". 🤷‍♀️

selma_guldum
selma_guldum · 1 yıl, 5 ay önce

* Bizim evde o kişi annemdi, şimdi ben. Nesilden nesile aktarılan bir gelenek. 🤦‍♀️

Benzer içerik

Daha fazla #komikli

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans