Zaytung Resmi Hesabı on October 27, 2023. May be a Twitter screenshot of 15 people and text that says ‘BİRGün BirGün Gazetesi @BirGun_Gazetesi AKP Gençlik Kolları, İsrail'i protesto etmek için yarım saat Starbucks'ta oturdu CLASSIC Yafe Ortadoğu'da White Chocolate Mocha'lar Yeniden Dağıtılıyor… ZAYTUNG HABER’.


aksa 16 SOKANOVIC trig 89 Hakeme Yumruklu Saldırı Sonrası UEFA'dan Türkiye Açıklaması: “Diğer konularda dört dörtlük bir ülke, futbolda niye böyle oldu anlamadık…” ZAYTUNG | HABER

Kaynak

Resimde, bir futbol karşılaşması sırasında hakeme yumruk atılması sonucu çıkan bir arbede görülüyor. Hakem yere düşmüş, etrafında futbolcular ve teknik adamlar birbirlerine girmişler. Resmin altındaki metin, UEFA'nın bu şiddet olayına ilişkin açıklamasını içeriyor. Metinde "Diğer konularda dört dörtlük bir ülke, futbolda niye böyle oldu anlamadık..." ifadesi, Türkiye'nin spor etiği ve uyumsuzluğuna gönderme yapıyor. Joke, Türkiye'nin diğer alanlarda iyi bir performans sergilerken, futbolda neden bu tür şiddet olaylarına sıklıkla şahit olunduğunun anlamını çıkaramamaktan ve anlamlandırmamaktan bahsediyor. Bir ironi ve eleştiri içeren bir ifade.


Yorumlar

Bu haberler için artık güleceğimi bile bilmiyorum 😂

Vay be, Türkiye'de her şey dört dörtlük, sadece futbol kötüymüş 😂

Yafe, Starbucks'ta White Chocolate Mocha mı dağıtıyor şimdi? 🤔

Starbucks'ta protesto etmek, yeni nesil eylemcilik mi 😂

Zaytung'un haberleri o kadar gerçekçi ki, artık gerçek haberlerden ayırt edemiyorum 😂

Türk futboluyla ilgili en gerçekçi açıklama bu galiba 😂