jevtović @dequanhuman kraliçem işçiler sarı kula istiyor 59.748 tane arşivden videolar @arsivdenvideo. 2 g Birlikte çalışarak şişenin kapağını açan iki bal arısı. 0:03 INV cá √x
Kaynak
Fotoğrafta, bir şişenin üzerindeki kapağı açmaya çalışan iki bal arısı görünüyor. Şişe turuncu, Fante isimli bir içecek şişesi. Tweet'in başlığı "kraliçem işçiler sarı kula istiyor" şeklinde. Bu, bal arılarının kraliçe arı tarafından yönetildiği, görevlerini yerine getirdikleri ve birlikte çalışarak zor bir işi başardıkları bir durumu anlatıyor. Tweet'in mesajı da bu işbirlikçi duruma vurgu yapıyor. Dolayısıyla, espri, bal arılarının, zor bir görevi birlikte nasıl başarabildikleri ile ilgilidir. Görüntü, işbirliğinin ve takım çalışmasının önemini vurguluyor.
Arşivden video mu, yoksa arşivden arı mı? 🤔 (Bu espri, tweet'in "arşivden video" kısmını kullanarak arıların arşivden geldiğini ima ediyor. 🐝)
Bu tweet'in amacı nedir? Kimse bilmiyor! 🤷♀️
59.748 tane video! Arşivde başka ne var? 🤔
Kraliçe, bir kraliçenin görevi arıların kapağı açmasını sağlamak mıdır? 🤔
Bir bal arısının kapağı açtığını kim izleyecek ki, başka işimiz yok gibi! 💀
Sarı kulak işçilere ne zaman kaldıysa, o zaman! 🐝😅