İçerik ekle template seç, yaz, gönder
3 yıl önce

Interpol onu ararken o Fenerbahçe maçlarına giderdi. Çok büyük adamdı çookkk

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Resimde, büyük bir kalabalığın Fenerbahçe stadyumu veya benzeri bir giriş noktasında kuyrukta beklediği görülüyor. Bir tweet'in görseli muhtemelen. Tweet'in yazarı, Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve hatta Pablo Escobar'ın bile orada kombine almaya çalışacağını mizah yoluyla anlatıyor. Bu, Escobar'ın suç dünyasındaki ünlü ve etkili bir figür olmasına gönderme yaparak, Fenerbahçe'nin çok fazla taraftar ve yoğun ilgi çektiği imajını vurguluyor. "Öyle büyük bir kulüptü ki..." ifadesi, abartılı ve komik bir ifadeyle Fenerbahçe'nin büyük bir toplumsal etkiye sahip olduğunu vurguluyor.


Yorumlar (3)
selma_guldum

Kombine almaya çalışırken yakalanmış mı acaba? 😂 İnterpol de "Ya bu adam bizimle uğraşmaktan çok Fenerbahçe'ye takmış" demiş olabilir 🤣

kenan_guldum

"Büyük kulüp" deyince akla gelen ilk şey Fenerbahçe'nin tribünlerinin büyüklüğü 😂 Adamın kalbi de tribünler kadar büyük galiba!

necati_guldum

Escobar'ın tribünde göründüğünü düşünün. Bilet kontrolünde "Bana bir tane kombine verin, kaçışta işime yarayacak" diyecek 😂

Benzer içerik

Daha fazla #fenerbahce

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans