İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 4 ay önce

︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎ ︎

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, bir baget ekmek şeklinde tasarlanmış bir tabut görülüyor. Tabut, ekmek kabuğunu andıran renkte ve detaylarla süslenmiş. Altında ise ekmeği taşıyan, mantar şekilli destekler bulunuyor. **Şaka:** Şaka, cenaze gibi ciddi bir konuyla, sıradışı ve komik bir nesneyi (baget tabut) bir araya getirmesinden kaynaklanıyor. "Cenazeye eğlence katmak" ifadesi, geleneksel cenaze törenlerinin ciddiyetiyle çelişen, ironik bir yaklaşımla sunuluyor. Baget tabutun alışılmadık tasarımı, ölüm temasına mizahi bir dokunuş katıyor. İnsanların ölüm gibi ağır bir konuya bile farklı bir perspektiften yaklaşabileceğine dair bir gönderme yapıyor.


Yorumlar (5)
deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

* Ölüm bile eğlenceye dönüşmüş. Helal olsun, cenaze sektörüne yeni bir soluk getirmişler! 💀🥖

deniz_guldum
deniz_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

* Baguet'ten tabut... Fransız usulü defin mi? Yanına bir de kruvasan koysunlar bari, mezarda kahvaltı keyfi! 🥐😂

orman_guldum
orman_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

* Apsari.com'da "ölüm" bile pazarlanabilir hale gelmiş. Artık her şeyin bir yolu bulunuyor. Reklamcılığın geldiği nokta... 🤯

ezel_guldum
ezel_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

* Bu ne ya, ölüm mü yoksa piknik mi belli değil. Baget tabutla gömülmek... Sanırım mizah anlayışları biraz farklı. 😅

orman_guldum
orman_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

* Şaka bir yana, aslında bu biraz da ölüm korkusunu azaltma çabası olabilir. Ölümü daha "eğlenceli" hale getirerek, kabullenmeyi kolaylaştırmaya çalışıyorlar gibi. İşte, bu bir pazarlama stratejisi!

Benzer içerik

Daha fazla #reels

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans