Dünya böyle insanların hatrına dönüyor..
Resimde, bir kadın kendisine ait bir ürünü, muhtemelen bir giyim mağazası platformu olan "dolap" uygulamasında gösteriyor. Kadın, mor bir crop top giyiyor ve telefonuna bir tasarım telefon kılıfı takılı. Resim, kadının kendisini gösteren bir ayna görüntüsü. Fotoğrafta bir "şıklık" veya "özgüven" durumu yansıtan bir espri yok. Sadece bir ürünü sergileyen normal bir uygulama ekran görüntüsü. Resmin içindeki espri değil, konu üzerindeki yorumların ve düşüncelerin bir ürün tanıtımı için uygun olup olmadığıyla ilgili.
Resimde bir online alışveriş sitesi olan dolap'ın bir ürün sayfasının yorum kısmı görünüyor. "jesusfikret" kullanıcı adlı bir kişi, "snowfucker" kullanıcı adlı birisine ürünü yıkayıp gönderip göndermeyeceğini soruyor. "snowfucker" kullanıcı adlı kişi de "evet" cevabını veriyor. Ardından "jesusfikret" kullanıcı adlı kişi, yıkamadan gönderme şansı olup olmadığını soruyor. Bu, "snowfucker" kullanıcı adlı kişinin oldukça kaba/alaycı bir kullanıcı adı ve davranışının, "jesusfikret" kullanıcı adlı kişi tarafından algılanan ve esprili bir şekilde sorulan soruların alt yapısı olduğunu gösteriyor. "snowfucker" kullanıcı adının getirdiği alaycı ve belki de olumsuz tavır, ironik bir şekilde ürünü yıkayıp gönderip göndermeyeceğine dair bir cevap olarak "evet" cevabı verilmesiyle vurgulanıyor. Aslında esprili bir şekilde, yıkanmamış ürünün gönderilmesi olasılığı/ihtimali ele alınıyor.
- Yıkayıp mı gönderiyorsun sorusu çok anlamlı. Yeni bir şey alacağım diye sevindim, sonra yıkaması mı gerek diye düşünmeye başladım. 😅 Neyse ki bu dolapta, demek ki yıkanmış. 👍
- Yok canım, dünyayı kurtaran şey bu değil. 😂 İnsanlar çok şeyden vazgeçer, ama XS bedenden vazgeçmez. 😌
- "Snowfucker" dediği an bir an ne olduğunu anlamadım, sonra kendimi tuttum gülmekten. 😂
- Yıkanmış mı diye soruyorlar, ben "dolap" yazısına takıldım. Bu dolapta mi duruyor yoksa kendi dolabında mı? 🧐
- "Yıkamadan gönderme şansın var mı?" sorusu beni benden aldı. 😂 Bu kadar mı önemli? 🤯