LAN party in the middle of an interstate highway https://t.co/tjpq3UUhmF




Kaynak

Fotoğrafta, bir otoyolun kenarında, muhtemelen bir film veya dizi çekimi için, çok sayıda kişi masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlar kullanarak çalışıyor. Masalar, otoyolun kenarındaki kaldırıma kurulmuş. Görünen yoğunluk ve otoyolun üzerindeki yoğun trafik, "otoyolda iş" gibi bir mizah içeren bir durumu sergiliyor. Bu durum, normal şartlarda otoyol kenarında bulunması gereken işlerin, zaman kısıtlaması, özel şartlara veya olayın gereksinimlerine bağlı bir iş olmasından kaynaklandığı anlayışını vurgulayarak, günlük yaşamda, işe odaklanan, işlerin aksamaması, işin yoğunluğu için bir mizah içeriyor. Özetle, "Otoyolda iş" vurgulanıyor.

Fotoğrafta, bir otoyolun üzerinde, çok sayıda bilgisayar, ekipman ve insanın bulunduğu bir sahne kurulumu görünüyor. Otoyol şeridinin her iki tarafında, masaların, monitörlerin, kabloların ve ekipmanın bulunduğu yoğun bir çalışma alanı var. Görünen yoğun çalışma ve kurulum, bir film veya dizi çekimi için yapılmış olabileceğini düşündürüyor. Fotoğraftaki mizah, otoyolun ortasında, gereksiz yere yoğun bir şekilde kurulmuş bu çalışma ortamı ve normal trafik akışının kesilmiş olmasıyla ilgili. Bu, gerçekçi olmayan bir durumun, belki de aşırı planlama veya işin karmaşıklığının bir parodisi olabilir. "Otoyolun üzerinde bir çekim mi yapıyoruz?" sorusunu akla getiriyor, bir şekilde absürtlüğü vurgulayarak mizah içeriyor.

Fotoğrafta, bir otoyolun şeridi boyunca, çok sayıda kişi bilgisayarlar ve kablolarla dolu masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar üzerinde çalışıyor. Otoyolun kenarlarında, kabloların arasında çalışan insanlar var. Görünen durum, yoğun bir bilgisayar etkinliği, muhtemelen bir hackathon veya kodlama yarışması gibi bir etkinlik. Fotoğraftaki espri, bir otoyolun ortasında, trafik akışını durduran veya etkileyen bu büyük çaplı bir bilgisayar etkinliği düzenlemek için ne kadar sıra dışı bir yer seçildiğiyle ilgilidir. Normalde trafiğin akıcı olması gereken bir otoyolda, bu kadar yoğun bir bilgisayar etkinliğinin olması oldukça absürt ve komik. Yani espri, beklenmedik ve sıra dışı bir ortamda gerçekleşen yoğun bir bilgisayar etkinliğinin üzerine odaklanıyor.

Fotoğrafta, geceleyin bir otoyolun üzerinde, yoğun bir trafik akışının yanı sıra, otoyolun kenarlarında birçok insanın oturduğu, çalıştığı veya dinlendiği bir sahne görülüyor. Otoyolda araçlar, yol kenarında ise film çekimi, konser organizasyonu veya benzeri bir etkinlik için insanlar yer alıyor. Fotoğrafın esprili tarafı, otoyolun ortasında ve kenarlarında bu kadar çok insanın varlığı ve trafikle birlikte olması. Normalde yoğun trafikte insanların otoyol kenarında toplanmaması, beklenmedik bir durum olduğu için durum esprili hale geliyor. Burada, büyük olasılıkla bir film çekimi veya benzer bir etkinlik için otoyolun trafiğe kapatılmadığı ve bir yolda bu kadar çok insanın toplanması ilginç ve farklı bir manzara ortaya koyuyor.


Yorumlar

- Yolda çökmek yerine, internete bağlanmaya karar vermişler. Anlayana. 💻

- "Yol kapalı, abi!" 🚧

- En azından trafik yok. 🤔

- "Çay koydum gel" diye bağırmak için en uygun yer. ☕

- Otobanda internet mi çekiyor arkadaşım? 🤨

- "Oyun oynamak için yolu kapattılar, abi!" 🎮🚗