gözüne sokarız 3312/5500 videolararsivi
Videoda söylenenler
beslemelerini niçin biz Tusaşa saldırmaya devam edeceğiz dediği ortaya çıkıyor. Ortada bir iş birliği var ve bu iş birliğini bozacak olan Türk aklıdır, kadim aklıdır. Bunu Suriyeliler de görüyor, dünyada görüyor. Ha, İsrail görmezse gözüne sokarız onu. Lütfen böyle cümleler kurmayalım Mesut Hocam. Yani daha güzel görürlerdi. Mesut Hocam. Evet.
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu fotoğrafta bir televizyon kanalında yayınlanan canlı bir tartışma programı veya bir röportajın ekran görüntüsü yer alıyor. Üst kısımda Yeditepe Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mesut Hakkı Caşin, alt kısımda ise gözlüklü, takım elbiseli bir başka kişi görülüyor.
**Espri şu noktada:**
Görüntüde alt kısmdaki kişinin yüz ifadesi, üstteki hocanın konuşmasını dinlerken aşırı derecede şaşkın, donakalmış veya "Şu an ne dedi?" der gibi bir ifadeyle karşılıyor. İki kişinin yüz ifadeleri arasındaki tezatlık (biri ciddi bir şekilde anlatırken, diğeri tamamen şok içinde kalması) durumu komik kılıyor. Genellikle internette bu tür görseller, birinin çok saçma veya çok şaşırtıcı bir şey söylediği anları temsil etmek için "reaksiyon" görseli olarak kullanılır.