DeFacto Ürünlerinde 2. Ürün 1TL Kampanyası Başladı Sakın Kaçırmayınnn🔥🎉 https://t.co/361np9IGkE
Fotoğrafta dört kişi görüyoruz. İki kadın ve iki erkek. Hepsi gülerken kameralara bakıyor. En soldaki kadın, diğer bir kadının sırtında duruyor ve havada ellerini açmış. Onun solunda, ayakları yere basan başka bir kadın var. En soldaki kadının arkasında küçük bir çocuk duruyor ve onun sağında daha büyük bir erkek görüyoruz. Hepsinin ayaklarında aynı renkte ayakkabılar var ve ayakları yere basıyor. Resimdeki espri, "Sürpriz Fırsat: 2 Ürün 1 TL" yazısı. Fiyatın çok ucuz olması insanlara, ayakkabıların kalitesinin düşük olduğu mesajını veriyor. Oysa, herkesin aynı ayakkabılar giymesi ve hepsinin gülerken görünmesi, ayakkabılarla dalga geçilmesinin bir göstergesi. Bu şekilde, "Sürpriz Fırsat" kampanyasının, ayakkabıların ucuz olmasına rağmen iyi kalitede olduğunu ima ediliyor.
Fotoğrafta, iki küçük çocuk, bir tahta sandalye üzerinde oturmuş, birbirlerine doğru bakıyor. Çocuklardan biri, açık kahverengi bir şapka takmış ve diğerinin de üzerinde açık mavi bir elbise var. İkisinin de elinde beyaz, kırmızı ve çiçek desenli ayakkabılar var. Fotoğrafın üst kısmında, "SÜRPRİZ FIRSAT 2 ÜRÜN 1 TL" yazıyor. Fotoğrafta yapılan espri, çocukların ayakkabıları ve fiyatın "2 ÜRÜN 1 TL" olması. Fotoğrafta çocukların ayakkabıları göründüğü için, aslında "2 AYAKKABI 1 TL" gibi bir espri yapılmış.
"1 TL'ye ikinci ürün alıp, sonra o 1 TL'yi 100 TL'ye vererek "SÜRPRİZ FIRSAT"ı kaçırmamak için mücadele ediyorum 😅. DeFacto, sen gerçekten çok zekisin."
"DeFacto'nun 1 TL'lik sürprizi, benim cebimden 100 TL çıkarmamla sonuçlandı. Ne kadar da "sürpriz" bir olay 😂."
"İkinci ürünü 1 TL'ye alıp, ilk ürünü de bedavaya mı veriyorlar? 🤔. Bu kadar cömert olmayın, sonra iflas edersiniz 😅."
"İndirim mi? SÜRPRİZ FIRSAT mı? Abi DeFacto'ya ne oldu, bu kadar mı zor durumda kaldı? 😂."
"1 TL'ye 2. Ürün diye seviniyoruz, sonra 1 TL'lik ürünün kendisi 100 TL'den başlıyor 😂. Neyse, biz yine de "SÜRPRİZ FIRSAT"tan yararlanalım."
"DeFacto'nun "sürprizi" beni epey şaşırttı, gerçekten 1 TL'ye ikinci ürüne ihtiyaç duyuyorum 😅."