Defne @defnito dışarda barış sürekli patates kızartıyo dört kişi içmişiz eve geliyoruz barış herkese patates kızartıyo barışın abisi olan arkadaşının evine gitmişiz saat gece 3 barış patates kızartıyo yazlıkta tatil yapıyoruz barış diyo ki keşke patates kızartması olsaydı 11:21 07 Ağu 21 saatinde . SBIABET
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Fotoğrafta Defne adlı bir kullanıcının Twitter paylaşımı görünüyor. Paylaşımda, "barış" adında birinin sürekli patates kızarttığı ve sürekli olarak farklı yerlerde, farklı kişilerle patates kızarttığı anlatılıyor. Bu paylaşımın mizahı, "barış"ın sürekli olarak patates kızartması ve her yerde bunu yapmasıyla ortaya çıkıyor. Paylaşımın sonunda, "keşke patates kızartması olsaydı" diye yazılması da mizahı daha da güçlendiriyor.
Bu paylaşımın mizahı, "barış"ın patates kızartmasına olan aşırı düşkünlüğünü ve bu etkinliği hayatının merkezine yerleştirmesini abartılı bir şekilde anlatmasında yatıyor.