Barış Aydınov @palaz31 mrbahis ⠀ lise 1.sınıftayken fazla göze batmayan kızla manita olup 25 yaşında evlenen var. o göze batmayan kız şimdi manken gibi olmuş.. bu nasıl bi scouting yeteneği ve altyapıya önemdir birader.. arsene wenger misin mq..
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Resimde Barış Aydın'ın Twitter hesabından bir tweet paylaşımı görülüyor. Tweet'te, "Lise 1. sınıfta iken fazla göze batmayan kızla manita olup 25 yaşında evlenen var. O göze batmayan kız şimdi manken gibi olmuş... Bu nasıl bi scouting yeteneği ve altyapıya önemdir birader.. Arsene Wenger misin mq..." yazıyor.
Tweet'te, yazarın lise yıllarında manita olduğu bir kızın şimdi manken olmuş olmasını, kızın potansiyelini o zamanlar fark edememesini eleştirerek esprili bir şekilde Arsene Wenger'e benzeten bir yorum yapıyor.
Espri, Arsene Wenger'in geçmişte genç ve bilinmeyen oyuncuları keşfedip başarılı futbolculara dönüştürdüğü imajını kullanarak yazarın lise yıllarında sevgilisinin potansiyelini görememesini Arsene Wenger'in futbolcuları keşfetme yeteneğiyle karşılaştırıyor.