Tolga Çevik adamlığı https://t.co/oLKc2loRKl


2.sayfaofficial a 8 □ 2.sayfaofficial Tolga Çevik, evliliklerinin 13. yılında eşi Özge Çevik'e aşkını şu sözlerle dile getirdi: ✔Beni 97 model arabam 68 bin km'deyken ve evimiz kirayken seçtiğin, ✔Bana tahammül ettiğin, güzel bir hayat ve huzur yetmezmiş gibi iki de hayırlı evlat verdiğin, ✔ikisini de ‘Bakıcı şart’ demeden, arkadaşların gezerken kucağında, salladığın, ✔Doğururken 'Allah aşkına şu kadrajcı fotomuzu çeksin’ diye moda deliliği yapmadığın için sana ayrı aşığım. ✔Senin kıymetini bilmek bile insana haz veriyor. Birlikte nice 13 yıllara Özgiş Hanım.

Kaynak

Fotoğrafta bir kadın ve bir adam var. Adamın üzerinde siyah papyon ve beyaz gömlek var. Kadın adamın omzuna yaslanmış ve gülümsüyor. Adam da kadına gülümsüyor. Bu fotoğrafın espri konusu, adamın taktığı papyonun çok büyük olması. Adamın papyonu yüzünü kapatacak kadar büyük ve bu da onun gülünç görünmesine neden oluyor. Espriyi kısaca şöyle anlatabiliriz: "Adamın papyonu çok büyük, yüzü görünmüyor."

Görselde, Tolga Çevik'in eşi Özge Çevik'e sevgi dolu bir yazı yazdığı görülebilir. Yazıda, Özge Çevik'in kendisine nasıl sabır gösterdiği, iki güzel evlat dünyaya getirdiği, "bakıcı şart" demeden çocuklarına baktığı gibi bir çok olumlu özelliklerinin sıralandığı bir metin vardır. Yazının sonunda ise Tolga Çevik, Özge Çevik'in kıymetini bilmenin bile insana haz verdiğini belirterek "Birlikte nice 13 yıllara Özgiş Hanım." cümlesini kullanıyor. Fikra, Tolga Çevik'in bu yazıda "Beni 97 model arabam 68 bin km'deyken ve evimiz kirayken seçtiğin" gibi esprili bir cümle kullanarak, Özge Çevik'in onu gerçekten değil de mal varlığı nedeniyle seçtiğini ima etmesinde yatmaktadır.


Yorumlar

Henüz bişi yazılmamış