İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 7 ay önce

rte sonsuz tekrar döngüsünde 2728/4000 videolararsivi

Videoda söylenenler

onların yalan söylediklerini biliyoruz. Onlar kendilerinin yalan söylediklerini biliyorlar. Bizim onların yalan söylediklerini bildiğimizi de biliyor lar. Biz onların yalan söylediklerini bildiğimizi, bildiklerini de biliyoruz. Ama onlar hala yalan söylemeyi sürdürüyorlar.

Videodaki yazılar

İSTİKRAR AK PARTİ GUVEN VE

Kapak görseli açıklaması

Bu fotoğrafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kürsü arkasında konuşma yaparken görülüyor. Arka planda "Güven ve İstikrar" yazıları ve ampul logoları bulunuyor. **Espri şu şekilde:** Fotoğraftaki ampul logoları ve Erdoğan'ın konuşma tarzı, internette genellikle "fikir üretme" veya "aydınlatma" temalı mizahlarla birleştiriliyor. Espri, genellikle Erdoğan'ın bir konuyu anlatırken kullandığı vurgulu el hareketleri ile arkadaki ampullerin "bir fikir geldi" ya da "ışık yandı" sembolü arasındaki ironik uyum üzerine kuruludur. Yani, sanki her konuştuğunda arkadaki ampuller gerçekten bir fikir doğmuş gibi yanıyormuş gibi bir durum kastediliyor.

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Videoda bir konuşmacı, karşı tarafın yalan söylediğini ve bu durumun her iki tarafça bilindiğini vurgulayan döngüsel bir ifade kullanıyor. Videonun mizahı, konuşmacının 'bildiklerini de biliyoruz' şeklinde sürekli birbirini tekrarlayan ve mantıksal bir döngüye giren ifadeleri kullanmasından kaynaklanıyor.


Yorumlar

Henüz yorum yok — ilk yorumu sen yap

Benzer içerik

Daha fazla #video

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans