Bye jail is fr so boring i haven't played roblo in 15 hours and i can't take it anymore
Kaynak
Yapay zeka açıklaması
Bu görselde bir hapishane koridoru veya hücre bloğu gibi görünen bir yer tasvir edilmiştir. Arka planda üzerinde numaralar yazan metal kapılar, ortada ise üzerinde birkaç eşya bulunan küçük bir masa ve etrafında tabureler vardır.
**Şakanın açıklaması şu şekildedir:**
Görseldeki mizah, "Roblox" adlı popüler çevrimiçi oyunun bağımlılık yapıcı doğası üzerine kurulu bir "meme"dir.
1. **Üstteki yazı:** "Bye jail is fr so boring" (Hoşça kal hapishane, gerçekten çok sıkıcı) ifadesi, kişinin hapishaneden çıkmak istediğini belirtiyor.
2. **Alttaki yazı:** "i haven’t played roblox in 15 hours and i can’t take it anymore" (15 saattir Roblox oynamadım ve artık dayanamıyorum) ifadesi ise asıl espriyi içeriyor.
**Espri şudur:** Kişi aslında hapishaneden kaçmak veya dışarı çıkmak istemiyor; o kadar büyük bir Roblox bağımlılığı var ki, 15 saat boyunca oyun oynamamayı hapishanede kalmaktan daha büyük bir "işkence" veya "sıkıcı bir durum" olarak nitelendiriyor. Yani oyun oynamak için her şeyi göze alacak kadar bağımlı olduğunu vurgulayan abartılı bir mizah yapılmıştır.