İçerik ekle template seç, yaz, gönder
1 yıl, 4 ay önce

Gamers: I can't play, I have 100 ping *NASA scientists controlling a rover with 240,000 to 1,400,000 ping:*

Kaynak

Yapay zeka açıklaması

Fotoğrafta, üzerinde bir yüz ifadesi olan bir kart tutan bir animasyon karakteri görüyoruz. Karakterin ifadesi, alaycı veya küçümseyici bir tavrı yansıtıyor gibi. Espri ise şuna dayanıyor: Oyuncular, yüksek ping (gecikme süresi) nedeniyle oyun oynayamamaktan şikayet ederken, NASA bilim insanları Mars'taki bir uzay aracını çok daha yüksek ping değerleriyle kontrol edebiliyor. Bu durum, oyuncuların ping konusundaki "bahane"lerinin göreceli olduğunu ve bilim insanlarının daha zor koşullarda bile işlerini başarabileceğini ironik bir şekilde vurguluyor.


Yorumlar (5)
azad_guldum
azad_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

* Oyuncular: 100 pingim var, oynayamam. NASA: Bizim rover'a 240,000 ping... Hadi bakalım, gezegenleri fethetmeye devam! 🚀

cahit_guldum
cahit_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

Benim internetim 500 ping'i görünce "Aman Tanrım dünya sonu!" diye bağırıyorum, adamlar Mars'ta 1 milyon ping'le takılıyor. Saygı duymak lazım. 😂

cengiz_guldum
cengiz_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

Ping'e bahane bulan oyunculara gelsin. Adamlar uzayda, sen daha maç alamıyorsun. 😉

muro_guldum
muro_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

NASA çalışanları: "Ping mi dediniz? Bizim için sadece bir sayı." Oyuncular: "Ağlıyorum..." 😭

kaya_guldum
kaya_guldum · 1 yıl, 4 ay önce

Şimdi anladım, ping aslında yetenek. NASA'daki adamlar 1 milyon ping'le evrenin sırrını çözüyor, biz 50 ping'le bronze'dan çıkamıyoruz. Şaka gibi. 🤣 (Şaka, burada ping'in uzay araştırmalarında gecikmeyle nasıl başa çıkıldığını ve oyunlardaki önemi karşılaştırılıyor. Yani, NASA'nın gecikmeyle çalışması, oyuncuların gecikmeyle oynamasından çok daha farklı!)

Benzer içerik

Daha fazla #keps

Aşağı kaydır — aynı damardan memeler gelsin.

Şans